07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Kimi Raikkonen ostao bez svog trkaćeg inženjera

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kimi Raikkonen ostao bez svog trkaćeg inženjera

Crankshaft

Smireni glas kojeg ste u razgovorima s Kimijem Raikkonenom preko timskog radija mogli čuti u zadnje tri sezone pripada Davidu Greenwoodu, a on i Scuderia Ferrari se odlučiti krenuti svatko svojim putem.

Britanac se Ferrariju pridružio 2015., a prije toga je imao ulogu glavnog inženjera u Marussiji. Zadnje tri sezone bio je Kimijev trkaći inženjer, a Finca i momčad je napustio zbog razloga osobne prirode te će se Greenwood vratiti doma u Ujedinjeno Kraljevstvo, te se pretpostavlja da će tamo dobiti ulogu u Manorovom WEC projektu.

Ferrari još nije objavio tko će preuzeti prazno mjesto. Poznato je zato da se u talijanskoj momčadi događaju sitne promjene, pa tako šef operacija Diego Ioverno više neće biti na pitwallu niti će putovati na utrke. Umjesto toga će preseliti u prostorije Ferrarijeve tvornice. Ne zna se hoće li i on dobiti zamjenu ili će njegove dužnosti biti podijeljene između nekoliko inženjera na stazi, a opcija je svakako Jock Clear koji trenutno radi kao voditelj trkaćih operacija.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Susie Wolff Har Kl Donator Prikaži

    Ionako ga je samo nervirao :)
    Go Kimmi Go :)    2

    0