Kimi Raikkonen ostao bez svog trkaćeg inženjera

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 6 godina 1 min 1 komentara

Smireni glas kojeg ste u razgovorima s Kimijem Raikkonenom preko timskog radija mogli čuti u zadnje tri sezone pripada Davidu Greenwoodu, a on i Scuderia Ferrari se odlučiti krenuti svatko svojim putem.

Britanac se Ferrariju pridružio 2015., a prije toga je imao ulogu glavnog inženjera u Marussiji. Zadnje tri sezone bio je Kimijev trkaći inženjer, a Finca i momčad je napustio zbog razloga osobne prirode te će se Greenwood vratiti doma u Ujedinjeno Kraljevstvo, te se pretpostavlja da će tamo dobiti ulogu u Manorovom WEC projektu.

Ferrari još nije objavio tko će preuzeti prazno mjesto. Poznato je zato da se u talijanskoj momčadi događaju sitne promjene, pa tako šef operacija Diego Ioverno više neće biti na pitwallu niti će putovati na utrke. Umjesto toga će preseliti u prostorije Ferrarijeve tvornice. Ne zna se hoće li i on dobiti zamjenu ili će njegove dužnosti biti podijeljene između nekoliko inženjera na stazi, a opcija je svakako Jock Clear koji trenutno radi kao voditelj trkaćih operacija.


Odgovor

1 komentar

  1. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Ionako ga je samo nervirao :)
    Go Kimmi Go :)



    2
    2

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.