F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber testirao novi Ferrarijev motor?

Sead Huseinović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Felipe Nasr, Sauber

Sauber, mala ekipa iz Hinwila, odbacila je navode da su tokom zimskih testiranja isprobali novu specifikaciju Ferrarijevog motora.

Talijanski tim planira svoju novu verziju motora pripremiti za VN Kanade, ali njemački magazin Bild navodi da je ovaj agregat već viđen na stazi, i to za vrijeme posljednjih testiranja u Barceloni.

“Ova specifikacija motora je već testirana na zimskim testovima u Barceloni, ali konkurencija to nije primjetila jer je on bio u bolidu Saubera.”

Također, navodi se da nema puno logike u da se nova specifikacija motora pojavi prije utrke u Kanadi.

Za prijevremeno korištenje ovog agregata nema puno logike, jer je Vettel u Bahreinu tek stavio svoj drugi motor.

Pravilnik kaže da jednom kada ekipa stavi pogonsku jedinicu u bolid, onda ju više ne smije nadograditi na posljednju specifikaciju. Sauber je tako iskoristio priliku da demantira da je koristio novi Ferrarijev motor preko zime.

“Imali smo samo jedan motor na raspolaganju i ne mislimo da je on bio specijalna verzija. Mi bih smo svakako primjetili razliku,” kazao je izvor iz Hinwila.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Sead Huseinović
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

    Šteta, ali pravila su pravila. Dobrano je zaštopao Hulkenberga.


    0

    0