F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ferrari potvrdio datum predstavljanja svog novog bolida

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari je potvrdio da će svoj novi bolid za 2018. godinu predstaviti 22. veljače, četiri dana prije početka predsezonskih testiranja u Barceloni.

Talijanska ekipa je ove sezone doživjela pravu renesansu i tako preokrenula situaciju nakon 2016. koja im je očigledno bila godina konsolidacije.

Predstavljanje novog bolida bit će dostupno online, a bolid će prije početka testiranja obaviti i “promotivni dan” testiranja.

Sergio Marchionne je na tradicionalnom Božićnom domjenku izjavio da nema sumnje kako će se u novoj sezoni još jednom boriti za titulu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Ferrari Matoje Prikaži

  znači ništa od ideje da će svi predstaviti bolide na isti dan  5

  0
 2. Sebastian Vettel ferarista Prikaži

  kad ce poceti konacno hahaha ??  5

  0
 3. Jedva cekam… Forza Ferrari…


  0

  0