F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bernie Ecclestone iskritizirao Liberty Mediju i Ferrari

Vettel-Ferrari

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bivši izvršni direktor F1 grupacije, Bernie Ecclestone, još jednom je iskritizirao nove vlasnike Formule 1 iz Liberty Medije, kao i najpopularniju ekipu Formule 1, Scuderiju Ferrari.

Liberty Media trenutno vodi konzultacije s proizvođačima pogonskih jedinica oko novih pravila koji bi trebali stupiti na snagu od 2021. godine. Takav pristup Liberty Medije nikako ne odobrava njihov prethodnik koji tvrdi da se sport jedino može voditi diktatorski.

“Demokraciji nije mjesto u Formuli 1. Novi vlasnici će uskoro shvatiti to, zato što dosad s tim ništa nisu postigli.”, izjavio je Ecclestone za švicarske novine SonntagsBlick.

Ecclestone nije bio blag ni prema Ferrariju zbog prijetnji o napuštanju sporta ako nova pravila od 2021. godine budu protiv njihovih interesa:

“To je stara igra. Kad ne pobjeđuju, obično prave paniku. Max Mosley i ja bi mogli napisati dugačak popis (situacija) kad smo pomogli Ferrariju, ali oni to uvijek poriču.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Dia_Vandy Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Tu se slažem.  4

  0
 2. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Lako sad pricati i dijeliti lekcije.  2

  0
 3. Mattia Binotto Tuzlaensis Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Gad  2

  0
 4. Pastor Maldonado pero Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Soprano junior nemre preboljeti činjenicu da više nije capo di tuti capo.
  Gad ili ne, gledamo njegovih ruku djelo.
  Možda je i u pravu, a možda se samo prisjeća analognih vremena
  kada se moglo mastiti brkove zbrajanjem 2+2=2,2
  a da ti porezna nemre niš.

  https://www.youtube.com/watch?v=nW3LikcBL68  1

  0
 5. Chase Carey hattrick Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Gad.. zar je baš morao reći istinu..

  Iako mislim da će Liberty napraviti bilji posao.. upravo zbog toga što žele bolje prodavati svoj proizvod, i marketinški su stručnjaci.

  Da je Berni mogao i htjeo lupiti o stol.. nebi bilo ove mašine već nakon prvih godina. Uostalom concorde ugovor je njegova izmišljotina.. koja se do dan danas vuče kroz F1.

  A Ferrari ko ferrari.. tu je sve rečeno davnih dana.  2

  0