Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ferrari bi ubrzo mogao predstaviti glavnog sponzora za 2018.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ferrari bi ubrzo mogao predstaviti glavnog sponzora za 2018.

Marko Rakić

Prije dva tjedna stigla je vijest da se razilaze Ferrari i Santander nakon 7 godina suradnje. Podsjetimo, španjolska banka počela je sponzorirati Ferrari dolaskom Fernanda Alonsa 2010. godine. Glavno obilježje na bolidima bila su bijelo obojena krila na unutarnjoj strani, stoga je pitanje kakvu će Ferrari promjenu napraviti po tom pitanju. Kroz povijest su boje bile crvena i crna.

Prema zadnjim pisanjima, novi naslovni sponzor bi mogao biti IQOS. Naime, riječ je o odjeljku Philip Morrisa koji radi električne cigarete, a koje funkcioniraju na način da nikotin zagrijavaju te time otpuštaju dio njegovih otrovnih spojeva. Još nije jasno hoće li ovakvo sponzorstvo moći proći s obzirom na zabranjeno reklamiranje duhanskih proizvoda u F1.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9622 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Ferrari

Komentiraj

3 komentara

  1. Mick Schumacher Multi 21 Prikaži

    Nadam se da će ostat bijela boja, crna mi se nikad nije sviđala    5

    0