F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Grosjean: Razvoj kroz sezonu je Haasova slabost

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ako bi trebali odabrati vozača koji je ove sezone najviše kritizirao momčad, onda je to definitivno Romain Grosjean. Vidjelo se to i po reakciji njegovog trkaćeg inženjera koji mu je tijekom VN SAD-a rekao da ušuti nakon što se Francuz cijelo vrijeme žalio. Inače trkaći inženjeri smiruju situaciju te pokušavaju objasniti što se događa, no ovaj je put bilo obrnuto. U novoj izjavi Grosjean govori o tome kako je Haasova slabost razvoj kroz sezonu, problemi s gumama te još neki koordinacijski koji bi se mogli drugačije riješiti.

“Mislim da je razvoj kroz sezonu naša najslabija točka. Vidjeli smo da već dvije godine u nizu završavamo s lošijim performansama nego što je to bio slučaj u početku sezone. Također još nismo dobro usavršili razumijevanje guma, stoga imamo dvije velike stvari oko kojih trebamo raditi. U tvornicama (tri iz koje Haas dobiva dijelove) postoje stvari koje bi se mogle bolje napraviti, može se bolje koordinirati.”

Haas je i ove godine završio na osmom mjestu u poretku konstruktora, no s više bodova nego prošle godine te dosta bliže konkurenciji u srednjem poretku.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Marlboro Hey You Prikaži

    Polu prosječan vozač kojemu je top sredina poretka u dobrom bolidu. A ni Magnussen nije ništa bolji.    1

    0