Grosjean: Razvoj kroz sezonu je Haasova slabost

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 2 min 1 komentara

Ako bi trebali odabrati vozača koji je ove sezone najviše kritizirao momčad, onda je to definitivno Romain Grosjean. Vidjelo se to i po reakciji njegovog trkaćeg inženjera koji mu je tijekom VN SAD-a rekao da ušuti nakon što se Francuz cijelo vrijeme žalio. Inače trkaći inženjeri smiruju situaciju te pokušavaju objasniti što se događa, no ovaj je put bilo obrnuto. U novoj izjavi Grosjean govori o tome kako je Haasova slabost razvoj kroz sezonu, problemi s gumama te još neki koordinacijski koji bi se mogli drugačije riješiti.

“Mislim da je razvoj kroz sezonu naša najslabija točka. Vidjeli smo da već dvije godine u nizu završavamo s lošijim performansama nego što je to bio slučaj u početku sezone. Također još nismo dobro usavršili razumijevanje guma, stoga imamo dvije velike stvari oko kojih trebamo raditi. U tvornicama (tri iz koje Haas dobiva dijelove) postoje stvari koje bi se mogle bolje napraviti, može se bolje koordinirati.”

Haas je i ove godine završio na osmom mjestu u poretku konstruktora, no s više bodova nego prošle godine te dosta bliže konkurenciji u srednjem poretku.

[vozac broj=”8″ ime=”Romain Grosjean” momcad=”Haas”]


Odgovor

1 komentar

  1. Marlboro
    Hey You Donator Prikaži

    Polu prosječan vozač kojemu je top sredina poretka u dobrom bolidu. A ni Magnussen nije ništa bolji.



    1
    1

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.