F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pirelli objavio odabir guma za prve tri utrke 2018.

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 objavio je odabrane komponente guma za prve tri utrke iduće sezone, Australiju, Bahrein i Kinu.

Za iduću sezonu Pirelli je spremio dvije nove komponente pa će tako tijekom godine na raspolaganju imati čak sedam komponenti guma za suho, uz standardne dvije komponente kišnih guma.

Nove komponente su najmekša, hypersoft te najtvrđa, superhard, ali nijedna od njih neće debitirati tijekom prve tri utrke.

U Australiji ćemo tako imati iste komponente kao i prošle sezone, ultrasoft, supersoft i soft, dok će u Bahrein Pirelli donijeti stepenicu tvrđe gume nego u Australiji, dakle supersoft, soft i medium.

Za Kinu je Pirelli odlučio preskočiti jednu komponentu pa će momčadi na raspolaganju imati ultrasoft, soft i medium.

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Lovro Andraka
Pulsmedia autor
695 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Jenson Button the_HD Prikaži

    Pirelli ili FIA bi trebali napraviti nekakav program da izaberu tri različite mješavine guma.
    Npr. da uzmu jednu od hypersofta,ultrasofta jedna grupa, a supersoft,soft druga grupa, treća grupa medium i hard. I da onda izaberu jednu mješavinu guma za utrku iz svake grupe ili nasumično.


    0

    0