Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Od danas dostupno: F1puls android web aplikacija

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Od danas dostupno: F1puls android web aplikacija

Ante Vetma

Cijenjeni posjetitelji,

od danas F1puls portal možete otvarati preko progresivne web aplikacije (WebAPK). Korištenje je besplatno i u potpunosti funkcionalno za sve sekcije portala. Prilikom korištenja aplikacija će vas pitati za dozvolu za prikazivanje notifikacija, što možete i odbiti ako vas ne zanimaju obavijesti uživo o Formuli 1. Ipak, ako se odlučite prihvatiti tu opciju – F1puls vam nikad neće slati a) rezultate utrka (nitko ne voli spoilere:)) b) pretjeran broj obavijesti  c) reklame i promotivne materijale.

Kako instalirati aplikaciju?

Prilikom otvaranja www.f1puls.com u vašem Chrome mobilnom pregledniku, dobit ćete automatski upit za instalaciju kao što je prikazano u videu ispod (0:12).

Ne prikazuje mi se ovo kao na videu

Ako vam se kojim slučajem ne prikazuje poruka kao na videu iznad, predlažemo da izbrišete cache za F1puls portal. To možete učiniti tako da otvorite www.f1puls.com u vašem Chromeu, kliknete na zeleni lokot kod adrese, zatim na Site settings, a onda na Clear and reset.

Ne želim više koristiti aplikaciju

Aplikaciju u svakom trenutku možete deinstalirati s vašeg mobitela i portal i dalje posjećivati preko preglednika.

Kakve ću notifikacije dobiti?

Nitko ne voli napadne aplikacije koje maltretiraju s obavijestima. Ali, isto tako postoje stvari koje bi mnogi navijači htjeli saznati što je prije moguće. F1puls vam neće slati rezultate utrka za slučaj da niste gledali prijenos uživo i da želite izbjeći spoilere. Ako vam ni to ne odgovara, u svakom trenu obavijesti možete isključiti, odnosno oduzeti nam dozvolu za slanje.

Kako pronaći aplikaciju na Google Play Store?

Obzirom da je WebAPK novi Googleov proizvod koji je tek u začetku, još nije odlučeno da se iste mogu objavljivati na Google Play Store.

Aplikacija mi se ne želi instalirati/ne mogu je pronaći

Prečac do instalacije se može pronaći i u Chrome izborniku “Add to home screen”. Obzirom da smo portal prilagodili WebAPK standardu, klik na ovu opciju u Chromeu će vam instalirati našu aplikaciju. Ako odlučite deinstalirati, to možete učiniti kao s bilo kojom drugom aplikacijom.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9625 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3883 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Android#F1puls

Komentiraj

7 komentara

 1. Kimi Raikkonen 7 senna66 Donator Prikaži

  Odlicno, svaka cast!! :D  3

  0
 2. Formula1 f1zd Prikaži

  Odlično! I prije sam imao prečac na početnom zaslonu, sad mi se bar neće svaki put otvarati i gomilati novi prozori u chromeu :thumbs:  1

  0
 3. Mercedes Jester Donator Prikaži

  A ako ne koristimo chrome?


  0

  0