Od danas dostupno: F1puls android web aplikacija

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 7 komentara

Cijenjeni posjetitelji,

od danas F1puls portal možete otvarati preko progresivne web aplikacije (WebAPK). Korištenje je besplatno i u potpunosti funkcionalno za sve sekcije portala. Prilikom korištenja aplikacija će vas pitati za dozvolu za prikazivanje notifikacija, što možete i odbiti ako vas ne zanimaju obavijesti uživo o Formuli 1. Ipak, ako se odlučite prihvatiti tu opciju – F1puls vam nikad neće slati a) rezultate utrka (nitko ne voli spoilere:)) b) pretjeran broj obavijesti  c) reklame i promotivne materijale.

Kako instalirati aplikaciju?

Prilikom otvaranja www.f1puls.com u vašem Chrome mobilnom pregledniku, dobit ćete automatski upit za instalaciju kao što je prikazano u videu ispod (0:12).

https://www.youtube.com/watch?v=jz4QV6iww2w

Ne prikazuje mi se ovo kao na videu

Ako vam se kojim slučajem ne prikazuje poruka kao na videu iznad, predlažemo da izbrišete cache za F1puls portal. To možete učiniti tako da otvorite www.f1puls.com u vašem Chromeu, kliknete na zeleni lokot kod adrese, zatim na Site settings, a onda na Clear and reset.

Ne želim više koristiti aplikaciju

Aplikaciju u svakom trenutku možete deinstalirati s vašeg mobitela i portal i dalje posjećivati preko preglednika.

Kakve ću notifikacije dobiti?

Nitko ne voli napadne aplikacije koje maltretiraju s obavijestima. Ali, isto tako postoje stvari koje bi mnogi navijači htjeli saznati što je prije moguće. F1puls vam neće slati rezultate utrka za slučaj da niste gledali prijenos uživo i da želite izbjeći spoilere. Ako vam ni to ne odgovara, u svakom trenu obavijesti možete isključiti, odnosno oduzeti nam dozvolu za slanje.

Kako pronaći aplikaciju na Google Play Store?

Obzirom da je WebAPK novi Googleov proizvod koji je tek u začetku, još nije odlučeno da se iste mogu objavljivati na Google Play Store.

Aplikacija mi se ne želi instalirati/ne mogu je pronaći

Prečac do instalacije se može pronaći i u Chrome izborniku “Add to home screen”. Obzirom da smo portal prilagodili WebAPK standardu, klik na ovu opciju u Chromeu će vam instalirati našu aplikaciju. Ako odlučite deinstalirati, to možete učiniti kao s bilo kojom drugom aplikacijom.


Odgovor

7 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Odlicno, svaka cast!! :D



    3
    3

    0
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Odlično! I prije sam imao prečac na početnom zaslonu, sad mi se bar neće svaki put otvarati i gomilati novi prozori u chromeu :thumbs:



    1
    1

    0
  3. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    A ako ne koristimo chrome?


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.