F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hamilton: Hypersoft je najbolja guma koju je Pirelli ikada proizveo

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli je prošlog tjedna potvrdio da će svoju ponudu guma za suho prošiti za dvije nove komponente, po jedna na svakom kraju spektra: superhard i hypersoft. Na testiranju guma za 2018. koje se odvija u Abu Dhabiju, svjetski prvak Lewis Hamilton je rekao da je hipermekana mješavina najbolja koju je talijanska kompanija proizvela otkako se vratila u sport kao ekskluzivni dobavljač 2011.

Ostale gume su mu i dalje bile mrvicu pretvrde, ali mu se zato svidjela najmekša mješavina koja će od sljedeće sezone imati ružičastu oznaku na bočnim stranama.

“Imamo dobro razumijevanje ovih Pirellijevih guma za 2018. Novi hypersoft je na prvi dojam najbolja guma koju je Pirelli proizveo otkako su se vratili u Formulu 1. Ostale mješavine su i dalje malo pretvrde za moj ukus, ali krećemo se u pravom smjeru”, rekao je Britanac.

Kimi Raikkonen je jučer postavio najbrže vrijeme testa upravo na hipermekanim gumama, te je rekao da nije osjetio veliku razliku s novim rasponom guma za 2018.

“Mislim da nema velike razlike, ona je malena.”

Na pitanje kako su mu se svidjele ultramekane i hipermekane mješavine, Finac je dodao:

“Osjećaj je dobar, ovdje očigledno imaju dobar grip i to je zasigurno bila brža guma.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj