F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

El Confidencial: Razilaze se Ferrari i Santander

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iz Španjolske tiskovine El Confidencial dolazi vijest kako partnerstvo između Santandera i Ferrarija neće biti produženo za sljedeću godinu. Financijska skupina na čelu s Anom Botin odlučila je da Santander više ne sudjeluje u sponzorstvima vezanima za motorsport. Bliski izvori kažu da je Santander odbio prijedlog Ferrarija o nastavku suradnje.

Emilio Botin kao veliki ljubitelj utrkivanja pokrenuo je ovo sponzorstvo. Bilo je to povezano s Alonsovim dolaskom u Ferrari 2010. godine kada su dvije strane sklopile ugovor vrijedan 200 mlijuna eura, što je bio najveći u povijesti te banke. Početni ugovor bio je do 2014., no tijekom 2012. došlo je do novog sporazuma te produženja ugovora do kraja 2017. Izgleda kako novih pregovora neće biti.

Santander je bio sponzor i McLarenu, od kojeg su otišli prošle godine.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Kimi Raikkonen 7 Azavi Donator Prikaži

  A bas sam si kupio sluzbenu ferrarijevu kapu na kojoj santander dominira, trebo sam sacekat do sljedece godine  15

  0
 2. Bernie Ecclestone Ferrari1345 Prikaži

  Bit će mi drago isključivo samo što će maknuti onu bijelinu na krilima :)  5

  0
 3. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

  Napokon više neću morat vizualizirati Sanaderovu podbuhlu facu svaki puta kad pročitam Santander.  17

  0