Jean Todt ne sumnja u Kubicu

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 1 min 2 komentara

Robert Kubica sve je bliže povratku u Formulu 1. Tijekom posljednjih tjedana postalo je jasno da su on i Paul Di Resta ostali jedini kandidati za mjesto u Williamsu. Odradili su testove u bolidima iz 2014., a sada će ponovno dobiti priliku na testu u Abu Dhabiju koji će se održati idući tjedan. Mnogi dovode Kubičino fizičko stanje pod znak upitnika, no u to ne sumnja Jean Todt, koji kaže da je Poljak spreman za F1.

“Imamo svo potrebno osoblje kako bi se napravila procjena spremnosti. Vozači dolaze i odlaze, no s Kubicom je drugačije. On je morao prestati zbog teškog sudara u rallyu. Preživio je i vratio se utrkivanju, a sada je u jednosjedima. Vrijeme će reći kakva je točno situacija. Jasno je da imamo adekvatno medicinsko osoblje koje može obaviti pretrage, stoga je na doktorima da odluče.”

Početkom ovog tjedna su došlo do spekulacija da je Poljak već potvrđen u Williamsu te da će sigurno biti timski kolega Lanceu Strollu. No iz momčadi još nije došlo nikakvo priopćenje, pa valjda pričekati i službenu potvrdu.


Odgovor

2 komentara

  1. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Čak iako možda i nije fizički kompletniji, po meni je Kubica i kao takav bolji vozač od Di Reste.



    12
    12

    0
  2. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    nek dođe na sezonu. čisto iz znatiželje



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.