F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Od sljedeće godine zabranjene peraje na poklopcima motora

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bolidi Formule 1 od sljedeće godine više neće smjeti imati ugrađenu tzv. peraju na poklopcu motora, prenosi britanski Autosport.

Na ovu temu se raspravljalo na sastanku Strateške grupe održanom ovog mjeseca. Jedini koji se protivio uklanjanju shark fina bio je McLaren koji je bio za zadržavanje nešto manje verzije, ali za tako nešto je trebala jednoglasna potpora svih momčadi. Razgovori su nakon toga krenuli u tom pravcu, ali vremena nije ostalo puno pa je na ovotjednom sastanku vezanom za tehnički pravilnik odlučeno da će se peraje u potpunosti zabraniti.

“To će malo zakomplicirati stvari”, rekao je Force Indijin tehnički direktor Andy Green. “To znači da moramo ponovno razviti dijelove bolida koji nisu bili razvijani jer smo pretpostavljali da će poklopac motora ostati isti. To se nije dogodilo pa moramo ponovno razviti dijelove bolida sukladno tome.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Bravo za McLaren. Svaka prednost je bitna.  3

  0
 2. Mclaren wilson Prikaži

  Iskreno….peraje još donekle ok ali ove vješalice na njima? No, bez brige…stiže halo.  15

  0