F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Marcus Ericsson priznaje da njegova budućnost ovisi o pregovorima Ferrarija i Saubera

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marcus Ericsson već se poprilično ugnijezdio u Sauberu. Šveđanin je u momčad došao 2015. te se zadržao do danas, iako je od svakog momčadskog kolege izgubio. Naravno, njegovi sponzori razlog su zašto još uvijek ima trkaće mjesto, a od sljedeće godine možda ni to više ne bude jamstvo. Pregovori između Saubera i Ferrarija su u tijeku i jasno je da momčad iz Maranella želi ubaciti oba svoja mlada vozača u Sauber.

“Nervozan sam oko toga, osjećam se čudno. Idem na zadnju utrke sezone, a ništa za sljedeću godinu nije sređeno”, kaže Ericsson. “Brinem se zbog toga, no i dalje sam uvjeren da ću biti na gridu sljedeće godine. No, nikada ne možete biti 100% sigurni dok ne potpišete ugovor.”

“Koliko sam ja razumio, u tijeku su pregovori s Ferrarijem. Najveća briga za mene je što Ferrari pokušava progurati oba vozača u momčad, ali ništa oko toga još nije odlučeno.”

Marcus Ericsson baš i nema neke sjajne rezultate iza sebe, a bodove nije osvojio još od sezone 2015.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Nagodinu Ferrarijevi klinci voze za sauber. Ovi ce dobiti nove specifikacije motora i to mozda brendirane pod imenom Alfa Romeo a u zamjenu ce decki iz Ferrarijevog programa dobiti priliku.    6

    0