Marcus Ericsson priznaje da njegova budućnost ovisi o pregovorima Ferrarija i Saubera

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 6 godina 1 min 2 komentara

Marcus Ericsson već se poprilično ugnijezdio u Sauberu. Šveđanin je u momčad došao 2015. te se zadržao do danas, iako je od svakog momčadskog kolege izgubio. Naravno, njegovi sponzori razlog su zašto još uvijek ima trkaće mjesto, a od sljedeće godine možda ni to više ne bude jamstvo. Pregovori između Saubera i Ferrarija su u tijeku i jasno je da momčad iz Maranella želi ubaciti oba svoja mlada vozača u Sauber.

“Nervozan sam oko toga, osjećam se čudno. Idem na zadnju utrke sezone, a ništa za sljedeću godinu nije sređeno”, kaže Ericsson. “Brinem se zbog toga, no i dalje sam uvjeren da ću biti na gridu sljedeće godine. No, nikada ne možete biti 100% sigurni dok ne potpišete ugovor.”

“Koliko sam ja razumio, u tijeku su pregovori s Ferrarijem. Najveća briga za mene je što Ferrari pokušava progurati oba vozača u momčad, ali ništa oko toga još nije odlučeno.”

Marcus Ericsson baš i nema neke sjajne rezultate iza sebe, a bodove nije osvojio još od sezone 2015.

[vozac broj=”9″ ime=”Marcus Ericsson” momcad=”Sauber”]


Odgovor

2 komentara

  1. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Nagodinu Ferrarijevi klinci voze za sauber. Ovi ce dobiti nove specifikacije motora i to mozda brendirane pod imenom Alfa Romeo a u zamjenu ce decki iz Ferrarijevog programa dobiti priliku.



    6
    6

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.