F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hartley nije zabrinut zbog prelaska na Hondu

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sljedeće godine dogodit će se razmjena motora između McLarena i Toro Rossa. McLaren će snage udružiti s Renaultom (po prvi puta u povijesti), dok će Toro Rosso po prvi put imati Hondin motor. Kako se sezona bliži kraju, tako Honda postaje sve pouzdanija, iako po pitanju snage nema nekog značajnog pomaka. Novi vozač Toro Rossa, Brendon Hartley, nije zabrinut zbog prelaska na Hondu.

“U posljednje dvije utrke je  pouzdanost motora bila nepostojeća. U isto vrijeme mislim da je suradnja s Hondom odlična opcija za mene, kao i za cijelu momčad.”

Osvrnuo se na Kvyata te rekao da u Rusiji trenutno nije najpoželjniji čovjek.

“Mislim da trenutno nisam popularan u Rusiji”, našalio se Brendon. “Teško mi je komentirati trenutno stanje. Ja nisam donosio odluku oko toga, a znamo da u Formuli 1 odluke ponekad nisu jednostavne i lagane. No, mogu reći da mi je veoma drago što sam dobio drugu priliku ovdje.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren KERS Prikaži

    Samo pogledaj tablicu korištenosti djelova PU..mislim da ces se kiselo nasmijati.    6

    0