17 SAD – live chat
17 SAD – live chat

Bob Bell: Brazil je bio veliko razočaranje za Renault

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bob Bell: Brazil je bio veliko razočaranje za Renault

Marko Rakić

VN Brazila trebala je biti dobra berba bodova za tvorničku momčad Renaulta i mogućnost da se pokuša uloviti čak i Williams. Iako je peto mjesto teoretski moguće, realno je očekivati borbu za šesto mjesto. Toro Rosso ima 54 boda, a Renault 49 pa se u Enstoneu nadaju kako će im Abu Dhabi ići na ruku. Cilj na početku godine bio je peto mjesto u poretku konstruktora, no učestali problemi s pouzdanošću udaljili su momčad od konkretnijeg plasmana, kao i prisutnost Jolyona Palmera u momčadi.

“Brazil je zaista bio veliko razočarenje. Htjeli smo završiti s oba bolida u bodovima, a ne 10. i 11. Ovaj rezultat je frustrirajući jer su oba auta završila među 10 najbržih u kvalifikacijama. Potencijal je bio tu, no samo jedan bolid je ciljem prošao među osvajačima bodova. Carlos je imao nesreću u prvom krugu gdje je zaradio oštećenje na podnici, a to je utjecalo na njegov tempo u utrci. U Brazilu smo posebno pazili na pouzdanost i to nas je koštalo po pitanju performansi.”

Iako su mnogo puta ove godine prosuli potencijalne bodove, Bell je zadovoljan napretkom.

“Ove godine smo razvijali bolid u dobrom smjeru, što se vidjelo i na njegovim performansama. Nismo bili dobri u pretvorbi tih performansi u bodove. Nema sumnje u to koliko je auto brz i koliki smo napredak tijekom sezone odradili.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9391 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj