F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mercedes osvojio DHL-ovu nagradu za najbržu ekipu u boksu

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

DHL Fastest Pit Stop Award je nagrada koju od 2015. dobiva momčad Formule 1 koja kroz sezonu odradi najviše najbržih promjena guma za svoje vozače.

Nagradu je 2015. osvojio Ferrari sa sedam najbržih promjena, a godinu nakon toga uvjerljiv je bio Williams s čak 14 najbržih promjena u boksu, uključujući onu za 1.92 sekunde na VN Europe.

Za ovu sezonu je usvojen nešto drugačiji način bodovanja, a to je da se svakom vozaču na svakoj utrci bilježi najbrži pit stop, a onda se najbržoj desetorici dodjeljuju bodovi na isti način kao u vozačkom prvenstvu.

Uz jednu utrku do kraja sezone i 43 boda na raspolaganju, Mercedes je osigurao naslov i u ovoj kategoriji zahvaljujući prednosti od 51 bod u odnosu na Williams. Ipak, ekipa Sir Franka se može pohvaliti najbržim zaustavljanjem ove sezone kada su gume na bolidu Felipea Masse na VN Velike Britanije promijenili za 2.02 s.

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar