Mercedes osvojio DHL-ovu nagradu za najbržu ekipu u boksu

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes osvojio DHL-ovu nagradu za najbržu ekipu u boksu

Crankshaft

DHL Fastest Pit Stop Award je nagrada koju od 2015. dobiva momčad Formule 1 koja kroz sezonu odradi najviše najbržih promjena guma za svoje vozače.

Nagradu je 2015. osvojio Ferrari sa sedam najbržih promjena, a godinu nakon toga uvjerljiv je bio Williams s čak 14 najbržih promjena u boksu, uključujući onu za 1.92 sekunde na VN Europe.

Za ovu sezonu je usvojen nešto drugačiji način bodovanja, a to je da se svakom vozaču na svakoj utrci bilježi najbrži pit stop, a onda se najbržoj desetorici dodjeljuju bodovi na isti način kao u vozačkom prvenstvu.

Uz jednu utrku do kraja sezone i 43 boda na raspolaganju, Mercedes je osigurao naslov i u ovoj kategoriji zahvaljujući prednosti od 51 bod u odnosu na Williams. Ipak, ekipa Sir Franka se može pohvaliti najbržim zaustavljanjem ove sezone kada su gume na bolidu Felipea Masse na VN Velike Britanije promijenili za 2.02 s.

 

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Mercedes

Komentiraj

1 komentar