Vozači odabrali najviše ultra mekanih guma za VN Abu Dhabija

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vozači odabrali najviše ultra mekanih guma za VN Abu Dhabija

Marko Rakić

Za posljednju prvenstvenu utrku sezone 2017. vozači su izabrali ultra mekanu mješavinu, što ju uz super mekanu komponentu čini najkorištenijom ove godine. U Abu Dhabiju asfalt nije grub pa su jasan i dominantan izbor bile ljubičasto označene gume. Kod nekoliko momčadi imamo “neslaganja” u izboru, a to su Mercedes, Red Bull, Force India, Williams i Sauber.

Hamilton je tako uzeo set mekanih više, dok je Valtteri uzeo set više super mekanih. Kod Red Bulla je situacija nešto drugačija. Verstappen je uzeo tri seta super mekanih, a Ricciardo čak 10 setova ultra mekanih, što je za jedan više od Maxa. U Force Indiji je opet drugačija situacija jer je Ocon uzeo set više mekanih, a Perez set više ultra mekanih. U Williamsu je isto kao i kod Mercedesa, dok su Sauberovi vozači odabrali isti broj super mekanih, ali raziličiti ostali.

Momčad koja je uzela najviše super mekanih guma je Renault, čak četiri seta. Za usporedbu, Stroll je uzeo samo jedan set crveno označenih guma. Ostali izbori su podjednaki ili s razlikom od 1 seta manje/više.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj