F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force India predlaže slobodan izbor guma

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli

Ekipa Force Indije dosjetila se novog načina kako bi mogli začiniti zabavu u Formuli 1. Sportski direktor, Otmar Szafnauer, vjeruje da bi utrke bile zanimljivije ako bi ekipe mogle samostalno birati između četiri Pirellijeve komponente guma.

Trenutno Pirelli za svaku utrku bira dvije komponente koje će momčadi koristiti tijekom vikenda.

“Pirelli u svojoj kolekciji ima četiri različite komponente,” kaže Szafnauer za njemački Auto Motor und Sport.

“Zašto svaka ekipa ne bi mogla individualno odabrati dvije opcije?”

“Ako bi tu informaciju ekipe dale Pirelliju četiri tjedna unaprijed – oni bi mogli proizvesti gume i ne bi bilo dodatnih troškova.”

“Odabir bi bio tajna do četvrtka prije utrke, tako da bi to bila zanimljiva tema za razgovor tog dana.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3336 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj