F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo, Hartley i Gasly kažnjeni za VN Brazila

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sukladno najavama, Daniel Ricciardo, Brendon Hartley i Pierre Gasly kažnjeni su zbog novih elemenata pogonske jedinice.

Sva tri vozača načela su osmi po redu MGU-H, pa će zbog prvog korištenja osmog elementa neke od komponenti pogonske jedinice u nedjelju biti pomaknuti 10 mjesta unatrag.

Ricciardo je usput uzeo i četvrtu bateriju te kontrolnu elektroniku, ali je s tim elementima unutar dozvoljenog ograničenja od četiri u sezoni.

Nešto kasnije stigla je potvrda da je Gasly uzeo još jedan, deveti po redu MGU-H te sedmi turbopunjač, čime je zaradio dodatnih 15 mjesta kazne. Mladi Francuz će tako za VN Brazila imati ukupno 25 mjesta kazne na gridu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj