F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo će vjerojatno dobiti kaznu na VN Brazila

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo ne uživa u pouzdanosti svog bolida posljednjih nekoliko utrka. Već je startao sa začelja više puta u drugom dijelu sezone, a u posljednje dvije utrke nije uspio doći do cilja. Posebno kobna za Renaultove motore bila je VN Meksika gdje su još odustali Hulkenberg i Hartley. S obzirom da je Ricciardo već odradio kaznu u Meksiku, utrka u Brazilu trebala je biti čista. No MGU-H pokvario se na prošloj utrci te će ga trebati zamijeniti, što znači da će to ponovno biti nova kazna.

“Izgledno je da ću dobiti kaznu u Brazilu. Možda bi to mogli izbjeći, ali to bi nas vjerojatno stavilo u nezgodnu poziciju. Probali smo to izbjeći prošli vikend no izgleda da ni sada nećemo uspjeti. Vjerojatno neće biti ogromna kazna, ali moglo bi biti 10 mjesta.”

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar