Ricciardo: Ne postoje izlike za moje rezultate, Max je jednostavno briljantan

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 6 godina 1 min 1 komentara

Daniel Ricciardo ima 44 boda prednosti u odnosu na timskog kolegu Maxa Verstappena u poretku vozača, ali Nizozemac je donedavno imao puno više odustajanja, pogotovo zbog tehničkih problema. U posljednje vrijeme loša sreća je pogodila i Australca koji je morao odustati u SAD-u i Meksiku, tako da su po tom pitanju gotovo izjednačeni.

Ako bi se gledale utrke koje su završila oba vozača, Max čak ima minimalnu bodovnu prednost, u dosadašnjih 18 utrka je zabilježio jednu pobjedu više, te ima puno bolji skor u kvalifikacijama koje su vozila oba vozača (11:6).

Ricciardo priznaje da ne postoje nikakve izlike.

“Ne dajem nikakve isprike”, rekao je Daniel za nizozemske medije i zatim nastavio. “Max jednostavno vozi briljantno ove godine i zna kako izvući maksimum iz bolida na svakoj utrci.”

Ricciardo se zatim osvrnuo na tehničke probleme svog momčadskog kolege.

“To je nevjerojatno. Max je imao puno loše sreće i nemam objašnjenje zašto. Pitao sam inženjere može li to biti zbog njega, ali Max nije previše grub prema opremi. To je jednostavno čista loša sreća.”

 


Odgovor

1 komentar

  1. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Red Bull bez dileme ima najbolju postavu vozaca, slazu se odlicno, obojica top kalibar, samo se nadam da Ricci nece past u Maxovu sjenu



    3
    3

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.