Nema napada na titule prije 2017. za McLaren

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Eric-Boullier-McLaren4

Tek 2017. godine McLaren će biti spreman napasti vozačku i konstruktorsku titulu. Zaključak je to šefa McLarena Erica Boulliera, koji unatoč teškom startu u sezonu ostaje u milosti Rona Dennisa.

“Ron zna što sam napravio, također zna što radimo s Hondom. Stvarno jako pritišćem ljude iz Honde. Ron me više podupire nego što me ispituje,” izjavio je Francuz za New York Times.

Nakon katastrofalnog ulaska u sezonu, McLaren Honda polako kuca na vrata prvom bodovima i ulasku u Q3 u kvalifikacijama. Boullier ukazuje na činjenicu da su ostali dobavljači motora (Mercedes, Ferrari, Renault) bogatiji za iskustvo utrkivanja u prošloj sezoni i da ekipi treba vremena.

“Postat ćemo kompetentni ove godine. Bit ćemo standardno kompetentni sljedeće godine. Mislim da prije kraja sljedeće godine ćemo biti sposobni. Na nama je da nadoknadimo godinu i pol koliko nam nedostaje.

Boullier smatra da McLaren ne ide stopama ostalih tradicionalnih i uspješnih momčadi poput Tyrrella i originalnog Lotusa koji su polako padali u gridu prije nego što su kompletno nestali.

“Smatram to zbog toga što, prvo, znam što se događa iza scena. Automobil još nije spreman za pobjede, ali će biti. Naš dobavljač motora također će rasti zajedno s nama. McLaren će se vratiti, bez brige.”


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    Samo se zaj….jte, pazite da ja nekog ne napadnem


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.