F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hulkenberg: Moramo poraditi na pouzdanosti

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nico Hulkenberg nije imao čistu utrku još od VN Singapura u kojoj je odustao zbog problema s pogonskom jedinicom. Prošlog vikenda bio je primoran odustati u Meksiku zbog kvara na ERS-u, a to mu je treće odustajanje uzastopno zbog tehničkog kvara. Nijemac kaže kako se momčad pod hitno treba usredotočiti na pouzdanost pogonske jedinice, budući da ih je to koštalo puno bodova ove godine, a na kraju vjerojatno i petog mjesta u konstruktorskom poretku koje je bilo lako dohvatljivo.

“Radimo veoma naporno i dobri rezultati su nam promakli kroz prste. Moramo poraditi na pouzdanosti kako ne bi gubili toliko bodova. Šteta je, no to je utrkivanje.”

Nico nije osvojio bodove još od VN Belgije kada je završio na izvrsnom šestom mjestu. Od tada su bodove za ekipu osovojili Palmer i Sainz, dva puta po sedmo mjesto.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Renault se svojski trudi da ne pretekne Toro Rosso u poretku.
  Williams je (izgleda) ostao van domašaja.  4

  0
 2. Renault polako napreduje … sad znaju di trebaju poradit za sljedeću sezonu  1

  0