Ricciardo će uzeti nove elemente motora i dobiti kaznu, kazna i za Hartleya

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo će uzeti nove elemente motora i dobiti kaznu, kazna i za Hartleya

Ante Vetma

Red Bull je odlučio da će Daniel Ricciardo u svoj bolid dobiti nove elemente pogonske jedinice i zbog toga će dobiti kaznu na startnom poretku za današnju utrku u Maksiku.

Australac je za svojim timskim kolegom Maxom Verstappenom zaostao gotovo sekundu i kvalificirao se tek na sedmo mjesto pa je odlučeno da je pametno promijeniti motor na ovoj utrci radije nego u Brazilu ili Abu Dhabiju.

Dobit će novi motor (šesti ovo sezone) i dva druga elementa. To bi trebalo iznositi ukupno 20 mjesta.

“Mislim da ću startati sa 16. ili 17. pozicije,” izjavio je Ricciardo za Motorsport portal. “Probit ću se kroz poredak. Iskoristit ću svaki okretaj koji mi bude na raspolaganju.”

Njegov stari motor je već bio na visokoj kilometraži, ali odustajanje na prošloj utrci u SAD-u nije utjecalo na ovu odluku.

Ipak, visoke temperature i nadmorska visina staze u Meksiku su bile dovoljan znak da se okrenu novom motoru te bi do kraja sezone trebao biti siguran od daljnjih kazni.

17:30 Brendon Hartley također je obavio zamjenu i dobit će 20 mjesta kazne.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sad trebate napraviti novi članak sa startnim poretkom :D    7

    0