07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Alonso, Vandoorne i Gasly s kaznama za VN Meksika

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Alonso, Vandoorne i Gasly s kaznama za VN Meksika

Crankshaft

Kao što se pretpostavljalo uoči prvog slobodnog treninga, Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne će biti kažnjeni za VN Meksika zbog novih elemenata pogonske jedinice.

Alonso je uzeo 9. motor (specifikacija 3.8), 11. turbo i 11. MGU-H pa će zaraditi 20 mjesta na gridu, dok je njegov timski kolega Vandoorne uzeo kompletno novu pogonsku jedinicu pa će dobiti 35 mjesta kazne.

Toro Rosso je promijenio bateriju i kontrolnu elektroniku u bolidu Pierrea Gaslyja, ali Francuz je samo s potonjom komponentom prekoračio dozvoljeni limit tako da će na gridu biti kažnjen samo s pet mjesta.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Ferrari karlo_b Prikaži

  Mislili ste za VN Meksika?? :D  4

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Dakle, nije više kod 100 komponenti već 109….  5

  0
 3. Fernando Alonso AlOnSoF14 Prikaži

  Još SAMO 5 mjeseci izdržati i aBd da Alonso napokon dobije bolid koji zasluzuje i da se ponovo u meni probude oni djecacki snovi kao prije nekoliko godina! :D  4

  0