Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ricciardo očekuje kaznu i start sa začelja na VN Meksika

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo očekuje kaznu i start sa začelja na VN Meksika

Crankshaft

Daniel Ricciardo je odustao s VN SAD-a zbog problema s pogonskim sustavom, što mu je bilo četvrto odustajanje ove sezone i drugo povezano s problemom na motoru. Stoga bi VN Meksika, koja se vozi ovog vikenda, mogao startati sa začelja ako se pokaže da će mu trebati novi elementi pogonske jedinice.

“Očigledno nikada nije lijepo rano završiti utrku. Pokušao izvući maksimum, krugovi u utrci su bili zabavni, ali i frustrirajući. Osjećao sam da smo bili brži od Valtterija, pogotovo na početku, ali uvijek sam se morao približavati s dosta velike udaljenosti tako da napad nikada ne bi bio jednostavan.”

“Pokušao sam nekoliko puta, ali nijednom nisam uspio. Nisam se želio voziti iza njega cijeli vikend pitajući se što je moglo biti pa ne žalim za potezima koje sam pokušao.”

“Jednostavno je frustrirajuće ne nastaviti s tom borbom. Uživao sam. Svaki puta kada bih pokušao prestići, Valtteri bi me samo blokirao iznutra pa sam pomislio: ‘U redu, pokušajmo ponovno’.”

“Mislim da ćemo vjerojatno dobiti kaznu, što znači da ću u Meksiku startati otraga. Dat ću sve od sebe da se probijem prema naprijed, nadam se da ćete u Meksiku vidjeti više ovoga što se događalo danas.”

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9622 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj