Ricciardo očekuje kaznu i start sa začelja na VN Meksika

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Daniel Ricciardo je odustao s VN SAD-a zbog problema s pogonskim sustavom, što mu je bilo četvrto odustajanje ove sezone i drugo povezano s problemom na motoru. Stoga bi VN Meksika, koja se vozi ovog vikenda, mogao startati sa začelja ako se pokaže da će mu trebati novi elementi pogonske jedinice.

“Očigledno nikada nije lijepo rano završiti utrku. Pokušao izvući maksimum, krugovi u utrci su bili zabavni, ali i frustrirajući. Osjećao sam da smo bili brži od Valtterija, pogotovo na početku, ali uvijek sam se morao približavati s dosta velike udaljenosti tako da napad nikada ne bi bio jednostavan.”

“Pokušao sam nekoliko puta, ali nijednom nisam uspio. Nisam se želio voziti iza njega cijeli vikend pitajući se što je moglo biti pa ne žalim za potezima koje sam pokušao.”

“Jednostavno je frustrirajuće ne nastaviti s tom borbom. Uživao sam. Svaki puta kada bih pokušao prestići, Valtteri bi me samo blokirao iznutra pa sam pomislio: ‘U redu, pokušajmo ponovno’.”

“Mislim da ćemo vjerojatno dobiti kaznu, što znači da ću u Meksiku startati otraga. Dat ću sve od sebe da se probijem prema naprijed, nadam se da ćete u Meksiku vidjeti više ovoga što se događalo danas.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.