Alonso: Još jedna propuštena prilika

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 4 komentara

Fernando Alonso odustao je 10. puta u 16 utrka koliko je vozio ove sezone. Na VN SAD-a se to dogodilo dok se vozio na sedmom mjestu.

“Mislim da je to bila utrka u kojoj nam nitko ništa nije dao. Sedmo mjesto nije bilo poklon, borili smo se za to”, rekao je Španjolac britanskim novinarima i nastavio.

“Imali smo dobre performanse u kvalifikacijama i dobar start. U utrci smo se žestoko borili. Mislim da smo bili sedmi jer smo bili sedmi najbrži. I izgubili smo tu priliku. Zadnjih četiri ili pet utrka smo izgubili 20, 30 bodova koji su vjerojatno mogli pomoći mom plasmanu u vozačkom poretku, ali i konstruktorskom poretku za momčadi. Propustili smo ovu priliku. Startali smo zadnji u Japanu. Startat ćemo zadnji i u Meksiku tako da je teško.”

Španjolac je dao svoje viđenje ceremonije predstavljanja vozača koje je vodio Michael Buffer. Mišljenja publike su podijeljena, a Alonso tvrdi da je to bila samo loša kopija Indianapolisa 500.

“Ta je utrka na neki način bila slična sa sličnim rezultatom”, rekao je Alonso koji je odustao i na Indy500 i na VN SAD-a nakon otkazivanja Hondinih motora, a onda je dodao. “Jedina stvar koja nije bila slična je prezentacija vozača, to je bila loša kopija, ali što se tiče ostaloga, ishod je bio prilično sličan.”


Odgovor

4 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Prica ove sezone koliko je samo izgubio bodova dok je bio na 6,7,8 pozicijama ove godine.



    5
    5

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Zao mi je sto ce na kraju sezone ipak biti na samom zacelju zajedno s dvojicom Saubera i vjerojatno Kvyatom, a odvozio je, po mojem misljenju, jednu od, a ako i ne najbolju svoju sezonu (naravno koliko jr mogao)….Pocetak sezone u onoj krntiji koja se kvarila ko nespasena on prolazi u q2 a utrke provede u bodovima (naravno i odustane) ili u blizini….Tiska u tim kvalama i u utrci a izgleda tako nemocno i zalosno sve to…Bodovno stanje je vec davnih dana trebalo oborit 20 bodova ( zalosno mi je i izgovorit takvu cifru jer je nekad jednom utrkom osvojio vise neg u ovoj sezoni) a nakraju ce za neke ispast da je odvezo katastrofa….Najzalosnije od svega je sto ja jos uvijek svakim vikendom visim po live streamu i pratim treninge, letim po portalima i citam vijesti, a kvale i utrku se okrecem ko nadzorna kamera prema ALO na ekranu i sta se dogodi na kraju…nadas se ko lud i srce ti udara hoce li alonso bit pri vrhu kad ono krah…Ova sezona je zaborav, a sljedece se krece na vece stvari…Prodromou zna posao kao i cijeli Mclaren, Zak ce kad tad naci sponzora jer mi se cini kao super lik za ovaj tim i imam osjecaj da ce on biti jedan od kljucnih ljudi kad Mclaren dode na vrh, a vozaci su zvijeri…Sve je na Renaultu i njihovom motoru. Ako su mogli 2005-2006 i u rbr eri onda mogu i sad



    12
    12

    0
  3. Mclaren
    KERS Prikaži

    Da je netko napisao najcrnji scenarij za Mclaren ovo se nebi ni u njemu dogodilo. Ovo je više nego užas. Ovo nije normalno, Honda je u velikim problemima..prevelikim..jedva čekam da odu. Neka Honda napravi najbolju PU ali negdje drugdje..mozda ce moji unuci navijati za tu pobjedničku Hondinu momčad.



    1
    1

    0
    • zigorec Prikaži

      Evo ti najcrnji scenarij:
      Alonsu iduće sezone dojadi i McLaren i Honda i Renault i uopće Formula 1, pa ode u mirovinu. Nakon toga McLaren angažira nekog anonimusa i ovaj ostvari dominantnu pobjedu u vozačkom i konstruktorskom poretku. Idući bi dan pisalo kako je u Asturiji pronađeno tijelo F. A. (36 godina) obješeno o stablo, bez ikakvih razloga ili oproštajnog pisma.
      Naravno, ne želim mu to, ali mi se taj scenarij čini vjerojatnijim nego da on osvoji još jedno prvenstvo.


      0
      0

      0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.