Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Sainz iznenađen što se tako brzo priviknuo na Renaultov bolid

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sainz iznenađen što se tako brzo priviknuo na Renaultov bolid

Ante Vetma

Carlos Sainz je priznao kako je iznenađen svojim vremenima sa slobodnih treninga jučer i danas nakon što se tek priključio Renaultovoj ekipi.

Na posljednjem treningu je bio osmi, a takav rezultat na kvalifikacija bi ga lansirao na šestu startnu poziciju jer dva vozača ispred njega imaju kazne.

U petak je bio brži od Nice Hulkenberga. Na prvom treningu je bio 10., a na drugom 11., iako je očigledno da su on i Hulkenberg testirali različite programe.

Na posljednjem treningu ranije danas je bio sporiji od Nijemca, ali samo za 0,042s.

“Da ste mi rekli jučer da ću odmah biti u tempu – odmah bih to potpisao. Moram biti sretan s tim, bilo je zanimljivo. Imati šansu voziti dva bolida u jednoj godini vam pruži puno informacija, puno stvari za osjetiti i testirati,” kaže Sainz.

“Ovo je bio vrlo zanimljiv period za mene, posebno prvi trening, osjećaj bolida u mokrim uvjetima i prelazak na suho.”

Sainz je priznao da ima puno stvari na koje se mora naviknuti, iako Toro Rosso također koristi Renaultove motore.

“Ono što vam zaista treba jest navika na kočnice, na upravljanje, na balans, sve te stvari hvatam malo po malo.”

“Još uvijek nisam 100% priviknut, još ima malo prostora za osjetiti različite komponente u bolidu, ali nadam se da ću i to dobiti kroz još nekoliko krugova.”

“Trebam se nastaviti privikavati i siguran sam da na kraju ovog vikenda još neću biti na 100%. Prema tome, treba ići malo po malo, kao sad, pokriti sve osnove i onda se nadam da ću biti približno dovoljno brz u kvalifikacijama i u utrci.”

Sainz nije htio komentirati razlike između Toro Rossa i Renaulta.

“To je nešto što želim zadržati za sebe jer je to prednost. Neću lagati, poznavati balanse dva bolida, dvije različite filozofije, dva različita tima – toje prednost koju ću zadržati za sebe, za svoju ekipu.”

“Također mislim da nije fer početi prigovarati javno o ponašanju bolida ili tako nešto. Zadržat ću to u svom džepu i koristiti za svoju prednost.”

Zadnji donatori:
vlado
zekohonda
Beethoven87
zekohonda
Vordas
vlado

Pretplatnici:
dalmat
graho
lukarak
vlado
Renault_F1_team
Ciki-F1
Djuvedj
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10249 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4138 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. F1puls Krstas Donator Prikaži

  A tek mi.  5

  0
 2. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Palac gore za Sainza. Spasio se. Ima sreće da je Renault shvatio da su pay driveri zapravo preskupi.  5

  0