F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pirelli će u SAD donijeti ružičaste gume

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Pirelliju su odlučili da će svoje ljubičaste ultrasoft gume isključivo za iduću utrku u Americi obojiti u ružičasto kako bi podignuli svijest o raku dojke.

Obzirom da F1 planira biti domaćin različitim inicijativama idućeg vikenda kao znak podrške dobrotvornoj udruzi Susan G Komen, Pirelli se također uključio u akciju.

U kratkom obraćanju medijima iz talijanske kompanije su rekli:

“Pirelli je u potpunosti iza ove ključne inicijative, a koristimo gume kako bismo poslali značajnu poruku.”

“To je simbol solidarnosti i odanosti, ali i moćan podsjetnik važnosti te teme. Prema tome, ovog vikenda, razmišljajte ružičasto.”

Susan G Komen organizacija je od 1982. prikupila 920 milijuna dolara, a prisutna je u više od 60 država.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3323 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Kimi Raikkonen Iceman 7 Prikaži

  Force India će bit oduševljena  34

  0
 2. Kamui Kobayashi Multi 21 Prikaži

  Evo boje za jos meksu gumu dogodine  6

  0