F1 Esports: Uvod i snimka 2. polufinala

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

F1 Esports: Uvod i snimka 2. polufinala

Ante Vetma

Održana su polufinala tijekom kojih su se najbolji vozači plasirali za finale sezone gdje će otputovati u Abu Dhabi i virtualno voziti cijelu distancu utrke. Na snimci ispod je drugo od četiri polufinala. Vozi se na stazi Silverstone, a duljina utrke je 25%. Od sukomentatora su prisutni Karun Chandhok i Davide Valssechi.

Uvod, predstavljanje kandidata i startne pozicije

2. polufinalna utrka

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #F1 Esport

Komentiraj

5 komentara

 1. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  meni se neda mučit s istraživanjem.
  al sam znatiželjan.

  kakve veze ima u kojem si timu? jel su sauberovci u hendikepu u odnosu na merc ?  1

  0
 2. Mercedes hrcfaca Prikaži

  Ovo je super. Kad gledam kako se ovo vozi, vrača me u svoje mlađe godine kad sam igrao f1 2010, f1 2011 i f1 2012 na legend težini, a sad igram tek na medium ponekad na hard f1 2017 jer nažalost više me vid ne služi kao prije. Ali mogu si zamislit koji je to užitak vozzit protiv najboljih igrača ućživo.  1

  0