Velike nadogradnje za Ferrari u Montrealu

Juraj Melnjak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Velike nadogradnje za Ferrari u Montrealu

Juraj Melnjak

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel

Prema Sky Sportsu, Ferrarijev veliki paket nadogradnji će ugledati svijetlo dana u Montrealu. Već je potvrđeno kako će modificirani Ferrarijev motor imati 20 do 30 konjskih snaga više nego što ima trenutni. Naravno, to bi trebalo biti od velike koristi za “propetog konjića”, jer je talijanska ekipa pokazala ove sezone kako je ozbiljni konkurent dominantnom Mercedesu.

“Trenutno pripremamo određena riješenja za Barcelonu. Radimo korak po korak i činimo sve da ne napravimo korak natrag. Smatramo da je to najbolje.” izjavio je Maurizio Arrivabene koji nije rekao ništa izravno o tom.

Sebastian Vettel je već u drugoj prvenstvenoj utrci  pobijedio Mercedese, a tu je pokazao Ferrarijev golemi potencijal. Šef Mercedesa, Toto Wolff, potvrdio je kako Ferrarijeva forma zabrinjava sve ljude u njegovoj momčadi.

“Pogledamo li rezultat u Bahreinu, nismo bili nimalo dominantni, a Ferrariji nas i dalje sustižu. Moramo uložiti puno napora kako bi ih dalje nastavili pobjeđivati.”

Usporedbe radi, Ferrari je prošle godine u ovo vrijeme imao 52 boda, odnosno više od dvostruko manje nego sada, kad ih ima 107.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Juraj Melnjak
Pulsmedia autor
18 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj