U Alonsov bolid preko noći ugrađen novi motor – slijedi nova kazna

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Alonsov bolid preko noći ugrađen novi motor – slijedi nova kazna

Ante Vetma

Iz FIA-e je prije nekoliko sati došla obavijest da se u McLarenovoj ekipi duboko u noć radilo na bolidu Fernanda Alonsa. To je bila druga od dvije dozvoljene iznimke tijekom sezone kada ekipe mogu prekršiti zabranu rada tijekom određenih sati.

Sada je stigla informacija da se radilo o kvaru na hidraulici što je oštetilo stari motor nakon prvog slobodnog treninga. Tako će Alonso u svom bolidu imati novi motor što mu novi i novu kaznu na startnom poretku.

35 mjesta kazne uslijedit će zbog 10. turbopunjača, 10. MGU-H, 8. MGU-K, 7. baterije i 6. kontrolne elektronike.

To će ga smjestiti na kraj poretka zajedno s Carlosom Sainzom koji je također uzeo nove elemente pogonske jedinice te je dobio 20 mjesta kazne.

Zadnji donatori:
288GTO
Vordas
dalmat

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9621 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 8 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3882 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Da nije tuzno bilo bi smijesno    4

    0