Chase Carey: Velika nagrada Njemačke je prioritet za Formulu 1

Vettel-Ferrari

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Chase Carey: Velika nagrada Njemačke je prioritet za Formulu 1

Vettel-Ferrari

Utrka u Njemačkoj nakon izbivanja ove sezone se vraća iduće sezone, ali s jednogodišnjim ugovorom, tako da joj je budućnost nakon 2018. godine opet pod upitnikom.

No, izvršni direktor Formule 1, Chase Carey, izjavio je za njemačke novine Die Welt da mu je prioritet zadržati VN Njemačke u kalendaru Formule 1.

“Njemačka je jako važna. Jasni smo u namjeri da sport raste u Americi i Aziji, ali temelji ovog sporta su od najvećeg prioriteta, a ti temelji su u zapadnoj Europi. Njemačka je najveća i najprosperitetnija zemlja zapadne Europe s velikom sportskom poviješću.”

“Naš prvak je Nijemac, kao i naši konstruktorski prvaci. Voljeli bi samo nadograditi ono što već imamo u Njemačkoj, i utrka je očigledno važan dio. Zato trebamo vidjeti gdje i kako to možemo učiniti. “, izjavio je Casey.

 

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Vettel-Ferrari
Pulsmedia autor
43 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Nigel Mansell pero Prikaži

    Para vrti gdje burguja neće.


    0

    0