Renault spreman odgoditi dolazak Budkowskog

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 1 min 0 komentara

Renault je danas potvrdio dolazak Marcina Budkowskog na poziciju izvršnog direktora, s tim da bi bivši voditelj FIA-inog tehničkog odjela u Enstone trebao stići početkom 2018.

Budući da konkurenti negoduju jer 40-godišnji Poljak dosta poznaje neke aktualne i buduće koncepte svih ekipa s grida, Renaultov direktor Cyril Abiteboul je priznao da su u tijeku pregovori koji će odgoditi dolazak Budkowskog u Renault, a sve to kako bi francuska momčad uvjerila rivale da im novo pojačanje neće otkrivate detalje konkurencije.

“Uvijek smo bili jasni oko toga da ne bismo željeli biti agresivni po tom pitanju. Što se tiče ugovora, on bi mogao biti dostupan rano sljedeće godine (siječanj), ali imali smo konstruktivne razgovore s FIA-om. Vjerujem da smo blizu postizanja dogovora za datum početka koji bi zadovoljio sve strane.”

“Mislim da se raspravljalo o početku travnja, što je praktički dvostruko više od dužine trajanja njegovog otkaznog roka. Ništa još nije potvrđeno, ali na to smo potpuno spremni, barem što se nas tiče”, rekao je Abiteboul.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.