F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Lewis Hamilton najbrži na skraćenom drugom treningu u Japanu

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Akciju na drugom slobodnom treningu uvelike je pokvarila jaka kiša na Suzuki, pa je direktor utrke dozvolu za izlazak bolida na stazu dao tek 45 minuta nakon zakazanog početka sesije. Ipak, vrijeme je nastavilo teći od samog početka te su vozači nakon toga imali samo polovicu uobičajenog vremena na raspolaganju.

Bez obzira na to, vode je i dalje bilo previše na stazi, a kiša je pred kraj pojačala svoj intenzitet, tako da je samo nekoliko vozača izašlo na stazu, od kojih je samo njih pet postavilo vrijeme.

Najbrži je bio Lewis Hamilton u Mercedesu, a slijede ga Force Indijini Esteban Ocon i Sergio Perez, te Williamsovi Felipe Massa i Lance Stroll.

 

1 Hamilton Mercedes 1:48.719
2 Ocon Force India 1:49.518 0.799
3 Perez Force India 1:51.345 2.626
4 Massa Williams 1:52.146 3.427
5 Stroll Williams 1:52.343 3.624

 

Treći slobodni trening vozi se sutra u 5:00 po hrvatskom vremenu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj