07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Lewis Hamilton najbrži na skraćenom drugom treningu u Japanu

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton najbrži na skraćenom drugom treningu u Japanu

Crankshaft

Akciju na drugom slobodnom treningu uvelike je pokvarila jaka kiša na Suzuki, pa je direktor utrke dozvolu za izlazak bolida na stazu dao tek 45 minuta nakon zakazanog početka sesije. Ipak, vrijeme je nastavilo teći od samog početka te su vozači nakon toga imali samo polovicu uobičajenog vremena na raspolaganju.

Bez obzira na to, vode je i dalje bilo previše na stazi, a kiša je pred kraj pojačala svoj intenzitet, tako da je samo nekoliko vozača izašlo na stazu, od kojih je samo njih pet postavilo vrijeme.

Najbrži je bio Lewis Hamilton u Mercedesu, a slijede ga Force Indijini Esteban Ocon i Sergio Perez, te Williamsovi Felipe Massa i Lance Stroll.

 

1 Hamilton Mercedes 1:48.719
2 Ocon Force India 1:49.518 0.799
3 Perez Force India 1:51.345 2.626
4 Massa Williams 1:52.146 3.427
5 Stroll Williams 1:52.343 3.624

 

Treći slobodni trening vozi se sutra u 5:00 po hrvatskom vremenu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj