F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Carlos Sainz dobio 20 mjesta kazne

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Toro Rossov vozač Carlos Sainz zaradio je 20 mjesta kazne na gridu jer je njegova ekipa posegnula za novim komponentama pogonske jedinice.

Španjolac se sada prebacio na šesti MGU-H, peti motor i peti turbopunjač. 10 mjesta je zaradio za prvo uzimanje šestog elementa jedne od komponenti, te po pet mjesta za pete elemente ostalih komponenti.

Osim Sainza, nove komponente su ovog vikenda uzeli i oba Ferrarijeva i Mercedesova vozača, ali oni neće dobiti kazne budući da su s tim elementima i dalje unutar dozvoljenog ograničenja od četiri po sezoni.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Kako oba ferrarija, i nisu dobili kazne, ako je Vettel prošlu utrku uzeo i dobio kaznu    3

    0