07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Drugi slobodni trening nastavlja se u 7:45

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Drugi slobodni trening nastavlja se u 7:45

Crankshaft

Drugi slobodni trening u Japanu je odgođen do daljnjeg zbog jake kiše koja je pogodila Suzuku, potvrdila da je kontrola utrke.

Direktor utrke Charlie Whiting će tako u određenim vremenskim razmacima na stazu slati sigurnosni automobil kako bi iz prve ruke dobio povratne informacije o stanju na stazi, odnosno saznao mogu li bolidi Formule 1 izaći na nju.

Kiša je nakon pola sata počela padati manjim intenzitetom te je kontrola utrke potvrdila da će drugi slobodni trening započeti u 14:45, odnono u 7:45 po hrvatskom vremenu.

Najbolje vrijeme prvog slobodnog treninga postavio je Sebastian Vettel u Ferrariju.

 

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Japana 2017

Komentiraj