Perez potpuno spreman za VN Japana

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Perez potpuno spreman za VN Japana

Crankshaft

Sergio Perez se uspio oporaviti od virusne infekcije zbog koje je jedva odradio trkaći vikend na Sepangu. Budući da je VN Japana na rasporedu već ovog vikenda, Force Indijin vozač je imao malo vremena za oporavak, ali na Suzuki će ipak biti potpuno spreman.

“Mislim da sam 100% spreman za ovaj vikend. Dobio sam veliku virusnu infekciju koja me snažno pogodila, a onda mi je trebalo vremena za oporavak. U ponedjeljak sam se već osjećao puno bolje.”

“U nedjelju sam imao svoju fizički najtežu utrku. Bilo je teško. Kao da sam nisam imao nikakve snage u mišićima, stvarno sam se mučio. Zapravo sam imao dosta sreće što sam imao tako laku utrku.”

Sergio Perez se nalazi na sedmom mjestu u poretku vozača sa 76 bodova, jedno mjesto ispred timskog kolege Estebana Ocona koji ima 57 bodova.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Perez#VN Japana 2017

Komentiraj