F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vandoorne: Znali smo da imamo potencijala za dobre rezultate

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Stoffel Vandoorne kao da je procvijetao u drugom dijelu sezone. Prošle dvije utrke osvojio je dva sedma mjesta, čime se probio ispred Alonsa u poretku vozača te približio McLaren Haasu, za kojim sada zaostaju 14 bodova. Ovakvom formom takav zaostatak izgleda dostižno. Mladi Belgijac kaže da su mu posljednji rezultati dali puno samopouzdanja te da su otključali potencijal za koji su znali da postoji.

“Za mene su Malezija i Singapur zaista bili veliki poticaj”, kaže Vandoorne. “Bili smo u mugoćnosti da tijekom svake sesije isporučimo maksimum kojeg smo imali. Znali smo da postoji potencijal za ostvarenje dobrih rezultata, ali zbog ovog ili onog razloga nismo uspijevali to pokazati. Zadnja dva rezultata bila su ohrabrujuća, stoga željno isčekujem Japan da vidimo kakvi ćemo tamo biti.”

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

10 komentara

 1. F1puls Portal Sarma Donator Prikaži

  Vandoorne > Alonso  6

  0
 2. Mclaren luke flywalker Donator Prikaži

  Za Ovo se treba zahvaliti Hondi, koja je napravila veliki iskorak u razvoju pu-a i time pokazala da se meklaren zajebo što je prešo na reno.  4

  0