21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Bottasu je žao što je na bolidu ostavio nadogradnje

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottasu je žao što je na bolidu ostavio nadogradnje

Ante Vetma

Valtteri Bottas je danas u kvalifikacijama potpuno potopljen od strane timskog kolege Lewisa Hamiltona, ali treba napomenuti da nisu vozili jednake aero pakete. Lewis Hamilton se odlučio vratiti na staru verziju koja nije imala nadogradnje spremljene za Maleziju, dok je Valtteri Bottas pokušao ostati na novoj verziji i uštimati je kroz slobodne treninge i kvalifikacije.

Međutim, to mu nije pošlo za rukom jer je Lewisovo vrijeme 1:30.076 bilo za sedam desetinki brže od onog što je uspio napraviti Bottas.

“Lako je sada reći, ali da se mogu vratiti i ponovo voziti kvalifikacije odabrao bih drugi paket,” izjavio je Bottas.

“Moramo sve analizirati, moramo vidjeti gdje su razlike. Zaostatak u Q3 je bio ogroman.”

“Sve ćemo provjeriti da bismo u potpunosti razumjeli što se događa s bolidom jer je ponekad potrebno puno posla da sve posložimo. Ponekad u tome uspijemo, a ponekad ne. Danas nismo.”

Na upit britanskih novinara hoće li ga Mercedes trebati kako bi zaustavio eventualni proboj Sebastiana Vettela koji će krenuti sa začelja, Bottas kaže da će biti više usredotočen na ono što se događa ispred njega.

“Nadam se da ćemo imati dovoljno brzine da se fokusiramo na ono što se događa ispred i pokušai pobijediti oba Ferrarija, a ne samo jednog,” zaključio je.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9504 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3820 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj