Bottasu je žao što je na bolidu ostavio nadogradnje

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 2 min 0 komentara

Valtteri Bottas je danas u kvalifikacijama potpuno potopljen od strane timskog kolege Lewisa Hamiltona, ali treba napomenuti da nisu vozili jednake aero pakete. Lewis Hamilton se odlučio vratiti na staru verziju koja nije imala nadogradnje spremljene za Maleziju, dok je Valtteri Bottas pokušao ostati na novoj verziji i uštimati je kroz slobodne treninge i kvalifikacije.

Međutim, to mu nije pošlo za rukom jer je Lewisovo vrijeme 1:30.076 bilo za sedam desetinki brže od onog što je uspio napraviti Bottas.

“Lako je sada reći, ali da se mogu vratiti i ponovo voziti kvalifikacije odabrao bih drugi paket,” izjavio je Bottas.

“Moramo sve analizirati, moramo vidjeti gdje su razlike. Zaostatak u Q3 je bio ogroman.”

“Sve ćemo provjeriti da bismo u potpunosti razumjeli što se događa s bolidom jer je ponekad potrebno puno posla da sve posložimo. Ponekad u tome uspijemo, a ponekad ne. Danas nismo.”

Na upit britanskih novinara hoće li ga Mercedes trebati kako bi zaustavio eventualni proboj Sebastiana Vettela koji će krenuti sa začelja, Bottas kaže da će biti više usredotočen na ono što se događa ispred njega.

“Nadam se da ćemo imati dovoljno brzine da se fokusiramo na ono što se događa ispred i pokušai pobijediti oba Ferrarija, a ne samo jednog,” zaključio je.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.