21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Honda potvrdila da se Alonsov motor iz Singapura može ponovno koristiti

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda potvrdila da se Alonsov motor iz Singapura može ponovno koristiti

Crankshaft

Fernando Alonso je na prošloj utrci morao odustati zbog problema koji su se na bolidu pojavili kao posljedica incidenta iz prvog zavoja, pa su se u Hondi bojali da se on više neće moći koristiti u nastavku prvenstva. Međutim, šef Yusuke Hasegawa je to opovrgnuo te je dodao da se jedinica može koristiti ovog vikenda u Maleziji.

“Bili smo zabrinuti da je motor toliko oštećen da se više ne može popraviti, ali nakon opsežnih provjera u tvornici srećom možemo potvrditi da se može ponovno koristiti.”

Alonso je zasad na devetom turbopunjaču i MGU-H, sedmom motoru i MGU-K, te šestoj bateriji i petoj kontrolnoj elektronici.

Autosport je prije nekoliko dana obavijestio i da će Vettelova jedinica iz Singapura također biti spremna za ponovno korištenje, no još uvijek se čeka službena potvrda iz Italije.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9504 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Fernando Alonso 14 AlonsoForever Prikaži

  aj bar nešto pozitivno iz ovih gluparija kad imate neandertalce na gridu  3

  0
 2. Maurizio Arrivabene Firemarshall Donator Prikaži

  Zašto bi Vettell ponovno koristio taj motor ako u Maleziju donose novi motor (upgrade)??  3

  0