F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Kina i Bahrein zamjenili mjesta za 2018.

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prvotna verzija kalendara za 2018. godinu smjestila je VN Kine kao drugu prvenstvenu utrku, dok je treća trebala biti VN Bahreina. Nije to ništa čudno, budući da ove dvije utrke zadnjih nekoliko godina stalno mijenjaju mjesta. VN Kine 2018. bila je zakazana za 8. travnja, a VN Bahreina tjedan dana poslije.

No, kako se u Kini održava Qingming Festival od 5. do 7. travnja kada se narod oduzme kao pijanac ispred lokalne trgovine, organizatori utrke zatražili su zamjenu s Bahreinom. Joe Saward, poznati i pouzdani F1 novinar tvrdi kako neće biti problema zbog zamjene, iako takva praksa nije bila uobičajena u zadnje vrijeme. Stoga ćemo kao drugu prvenstvenu utrku imati VN Bahreina, a za treću VN Kine.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  ‘kada se narod oduzme kao pijanac ispred lokalne trgovine’ :D
  ako me pamćenje dobro služi, 21.09. wmsc sastanči, onda će izać nova (pretpostavljam i konačna) verzija f1 kalendara i ostalih natjecanja pod fia-om.  7

  0
 2. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  A sta je s onom idejom da f1 kalendar ima poslagane utrke po kontinentima….ne znam jr li propalo to sve i je li to bilo samo par ideja za zabavu, ali to je bio sou od kalendara  3

  0
 3. Pastor Maldonado pero Prikaži

  Hik hek hok huius huis hunk hank hoc hok hak hok


  0

  0
 4. Williams nigel7 Prikaži

  ma ja bi obe izbacio iz kalendara ,,,žao mi je šta sepang odlazi


  0

  0