F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Izbor guma za VN Malezije

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Izbor guma za VN Malezije donio je mnogo različitih izbora, kako među momčadima, tako i među timskim kolegama. Najzastupljenija guma je super mekana mješavina, a čak 10 setova uzeli su vozači Williamsa i McLarena, dok su ih najmanje uzeli Haasovi i Mercedesovi vozači, svatko po 7. Najviše žuto označenih guma uzeli su Hamilton i Grosjean, dok su po dva seta srednje tvrdih guma uzeli Magnussen i Bottas.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Sad kad Yusuke vusuke donese neki upgrade, Hondinjo poleti dobiju 200 ks vise….od srece vrate Araia, posalju Maurizia i Wolffa na aparate, kao poticaj dobiju konstruktorski naslov, pregovori Renault-Mclaren prekidaju se istog trena, osvoje sve utrke 6 krugova ispred merca….i onda se Alonsez probudi na livadi nakon 9 zavoja nakon sto je zaspo cekajuci skuter da ga odveze do paddocka jer je opet osto bez snage u instalacijskom krugu…  14

  0
 2. Sebastian Vettel 5 Schumi Prikaži

  Gdje su Sauberi?  3

  0