21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Honda: McLaren se teško prilagođavao promjenama

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda: McLaren se teško prilagođavao promjenama

Crankshaft

Hondin motorsportski šef Masashi Yamamoto predviđa puno bolju suradnju s Toro Rossom nego što je ona bila s McLarenom u posljednje tri godine. Japanac tvrdi da se britanska momčad teško prilagođavala promjenama, a rad s njima je opisao na slikovit način.

“Surađujući s McLarenom shvatio sam da su oni jako velika kompanija koja radi sustavno. Očigledno je da su zbog toga vrlo snažni, ali u isto vrijeme im se može biti teško prilagoditi promjenama. Ako to usporedimo s Toro Rossom, to je kompanija koja raste. Nama je jako važno raditi zajedno u partnerstvu, kretati se prema istom cilju. Prema tome, veselimo se što ćemo moći usko surađivati.”

“Uzmimo ovo kao primjer: ako obje momčadi usporedimo s različitim kuhinjama, recimo da je McLaren izuzetno sofisticirana francuska kuhinja, to je tako. Toro Rosso je više seosko, domaće ukusno varivo u koje možete dodavati nove sastojke. Uzbuđeni smo zbog toga.”

S druge strane, Yamamoto shvaća zašto je suradnja McLarena i Honde morala doći do svog kraja.

“Nismo bili dobri kao što smo se nadali na predsezonskim testiranjima, pa od početka sezone nismo mogli isporučiti onoliko snage koliko smo željeli i koliko je McLaren očekivao. Honda je očigledno željela ostati u partnerstvu s McLarenom, ali nismo mogli postići performanse i ciljeve oko pouzdanosti koje je postavila momčad. To je stvorilo tenzije i razdvajanje je nažalost rezultat toga. U svijetu Formule 1 je važno imati rezultate, to je dio dogovora.”

“Pravila važe do 2020. pa još uvijek imamo tri godine i želimo pokazati svoja tehnološka poboljšanja. Želimo pokazati Hondin potencijal. To nam je vrlo važno, pokazati svijetu kako ćemo napredovati i kako možemo biti uspješni.”

Kad smo kod Toro Rossa Honde, spomenimo da je Hondin direktor komunikacija Katsuhide Moriyami nedavno rekao da je sljedeće godine cilj borba za prva tri mjesta na gridu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9501 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Honda#McLaren

Komentiraj

21 komentara

 1. Mclaren KERS Prikaži

  Mclaren se teško prilagođavao promjenama..pa naravno ko ce se lako adaptirati na promejnu na lošije..oni su fina francuska kuhinja i sluze najbolja jela a od smrdljive japanske ribe se neda napraviti ama bas nista.  21

  0
 2. Kimi Raikkonen 7 Ciki-F1 Prikaži

  Borba za postolje na seoski nacin…  6

  0
 3. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  HAHAHAHAHA ma evo toro rosso poletio pogotovo s Kvyatom ?  7

  0
 4. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Kad smo kod Toro Rossa Honde, spomenimo da je Hondin direktor komunikacija Katsuhide Moriyami nedavno rekao da je sljedeće godine cilj borba za prva tri mjesta na gridu.

  Opet pucaju visoko, kao da su već zaboravili proteklih nekoliko sezona.  10

  0
 5. sta god puse u ovom mclarenu zelim i ja maloo haha ????  6

  0
 6. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  kakva usporedba slikovita hahah!
  TR u se neće sviđati paralela sa seoskim imanjem  8

  0
 7. Monisha Kaltenborn Faststone Prikaži

  Treba prvo napravit neke rezultate pa onda postavljati ciljeve. Treće mjesto za Toro Rosso Hondu je po meni previše optimistično i van dosega, ali vidjet ćemo…
  Primjetio sam da je stari Bernie Ecclestone bio u pravu kada je rekao da Mclaren Honda neće uopće moći visoko kako planiraju. Za neuspjeh krivi uglavnom Mclaren, a Hondu je poštedio od nekih većih osuda. Prognozirao je da Mclaren s Renault-om neće napraviti ništa puno bolje rezultate nego što je to napravio s Hondom. I to ćemo vidjeti, ali sve mi se čini da će stari deda ponovo biti u pravu.  11

  0
 8. Williams nigel7 Prikaži

  teško da ce bit honda uvrhu  5

  0
 9. Daniel Ricciardo MALAK Prikaži

  Možda su i u pravu,od nekadašnjeg tima koji se borio za pobijede do ekipe koja osvaja 9 mjesta.Teško za prilagoditi se…  7

  0