07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Bottas: Još imamo problema kad dođemo na ovakve staze

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas: Još imamo problema kad dođemo na ovakve staze

Ante Vetma

Valtteri Bottas u sutrašnju će utrku krenuti sa šeste pozicije, ali ono što je veći problem za njega jest zaostatak za timskim kolegom. Lewis Hamilton je peti, ali sa sedam desetinki sekunde prednosti.

“Iznenađuje me razmak za Ferrarijem. Zaostaci su preveliki u odnosu na ono što je bilo prije dva tjedna u Monzi. Tamo je sve bilo jako dobro za nas, a sad se zaista mučimo.”

“Još uvijek imamo problema pri visokom downforceu. To je zaista područje na kojem moramo raditi.”

Ove godine je samo na VN Kine krenuo sa 6. pozicije, a osim toga mu je najgore startno mjesto 5. u Belgiji prije dvije utrke. Na slobodnim treninzima su pokušali sve što su mogli da pronađu bolji setup, ali im nije pošlo za rukom.

“Pokušali smo i jučer i danas na 3. slobodnom treningu sve što smo mogli. Velike promjene, ali nije bilo dovoljno. Mislim da to što smo radili nije urodilo plodom.”

“Sutra je utrka. Znamo da bolid nije dovoljno brz za postolje pa moramo sva druga područja odraditi idealno i možda se otvori neka prilika,” zaključuje Bottas.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3658 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj