21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Singapur produljio ugovor do 2021.

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Singapur produljio ugovor do 2021.

Crankshaft

Iako je u posljednje vrijeme bilo dosta upitnika nad VN Singapura, utrka na stazi Marina Bay će u kalendaru Formule 1 ostati još četiri godine. Potvrdio je to novi izvršni direktor Formule 1 Chase Carey.

“Prva noćna utrka u ovom sportu je jedan od najuzbudljivijih događaja godine koji se odvija uz prekrasnu kulisu Marina Baya. VN Singapura, turistička zajednica i vlada Singapura su napravili izvrstan posao što su od ovoga učinili događaj koji uključuje cijeli grad. Veselimo se što ćemo našu stalnu podršku nuditi kako bismo sljedeće četiri godine učinili još spektakularnijima i uzbudljivijima”, rekao je glavni izvršni direktor Formule 1 Chase Carey.

Ukupni troškovi održavanja trkaćeg vikenda su pali na 100 milijuna američkih dolara godišnje, a 60% od toga pokriva država.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9501 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Singapura 2017.

Komentiraj

2 komentara

 1. Williams nigel7 Prikaži

  volio bi da je ispao singapur a sepang ostao  1

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  ……Marina Maya…..


  0

  0