F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Porsche zainteresiran za F1

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Porsche je ove godine iznenadio mnoge svojom objavom da se na kraju sezone povlače iz WEC serije, a u kojoj su ostvarivali veoma dobre rezultate. Iz Porschea su objasnili da su investicije velike te da se posao ne isplati. Sada postoji interes za ulazak u Formulu 1, dok su potvrdili ulazak u Formulu E za sezonu 2019. Inače, Porsche je 80-ih godina prošlog stoljeća imao jedan od najbolji turbo motora, baš kao i Honda.

Financijski šef Porschea, Lutz Meschke, u izjavio je rekao:

“Formula 1 bi u budućnosti mogla biti pravo mjesto. F1 je uvijek dobra tema za razgovor. Nalazimo se u nekakvim dobrim raspravama oko razvoja novog motora. Formula E je trenutno veoma važna za nas, ali pratimo i Formulu 1.”

Jednostavniji te za izradu jeftiniji motori prviukli bi Porsche kada uslijedi novi tehnički pravilnik.

“Svakako bi nas to zainteresiralo. Moramo smanjiti troškove za izradu motora.”

Porsche bi, kao i Honda, bio u F1 isključivo kao dobavljač motora.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Narain Karthikeyan F1 Karthikeyan Prikaži

  Mclaren Porsche kak vam zvuci?  3

  0
 2. Rekao sam neki dan da je Porsche odlican izlazak za McLaren i mislim najbolji jer su oni daleko otisli u razvoju hibrida. McLaren-Porsche zaista zvuci sexy i lagano mi se ukrutio na samu pomisao spajanja te dvije kompanije  6

  0