Paddock glasine: Hamilton prema Ferrariju?

Vijesti

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 7 komentara

Lewis Hamilton

Novi ugovor između Lewisa Hamiltona i Mercedesa još nije potpisan. Idealno je to za sve one koji vole dramatične scenarije i velike transfere.
U paddocku Bahreina moglo se čuti mnogo glasina i rasprava o budućnosti Lewisa u crvenom kombinezonu. Dvostruki svjetski prvak tako bi se pridružio Sebastianu Vettelu i zajedno bi činili super-moćan vozački par. Ulje na vatru dodatno je dolio stari medijski lisac Bernie Ecclestone.

“Bilo bi sjajno vidjeti Lewisa u Ferrariju. Želi li Sebastian takvo što, zaista ne znam. Ako Lewis želi tamo, to bi bilo sjajno za sport.”

Mnogi vide čvrste temelje u tome što šef Ferrarija, Maurizio Arrivabene, i dalje nije potvrdio Kimija za 2016.

“Želite li znati što sam rekao Kimiju? Pitao me o novom ugovoru i ja sam mu rekao da to ovisi o njegovim performansama”, rekao je Talijan medijima u petak.

Steve Robertson, menadžer Kimija uvjeren je da će do produženja ugovora doći uskoro.

“Najvažniji faktor u cijeloj priči je taj da Kimi želi nastaviti. Sretan je s automobilom i cijelom ekipom. Trenutno pregovaramo i razgovaramo, to nije jednako potpisivanju ugovora.”

Niki Lauda oštro je odbacio takve glasine u razgovoru s reporterima Auto Motor und Sporta.

“To su besmislice. Mi ćemo zadržati naš “dream team”.

Toto Wolff, šef momčadi Mercedesa nije bio tako uvjerljiv.

“Lewis je jedan od najboljih vozača svijeta, mi smo top momčad, normalno je da ostavljamo sva pitanja i mogućnosti otvorena. Ne predstavlja nam problem Ferrari, došli smo do točke u pregovorima oko novog ugovora gdje još moramo dogovoriti samo formalnosti. Lewis nema ponudu Ferrarija i ostat će s nama.”

Spomenimo još da je njemački Sport Bild prenio informaciju da je Mercedesov predsjednik Dieter Zetsche tražio i dobio osiguranje od strane Sergia Marchionnea da Lewis ne ide u Maranello.


Odgovor

7 komentara

  1. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Nekako ne vjerujem, a crveno bi mu stajalo ko kravi sedlo.


    0
    0

    0
  2. F1puls
    David Vidović Prikaži

    Niko u Mercedesu nije glup, a nije ni Lewis. Hamilton, još pogotovo što je prvak, zna sve, i najsitnije tajne Mercedesa, formulu koju oni ne žele odati, pogotovo ne Ferrariju koji ima snažan paket, i daće sve novce ovog svijeta da zadrži Lewisa i informacije u timu. Lewis to sve zna i vjerujem da zato odugovlače pregovori, jer on želi sve najbolje za sebe i biće sigurno bahat zato što je Mečka u šah-mat poziciji, pogotovo nakon što se Ferrari počeo približavati…
    Tu se pita i Ferrari, nisam siguran da žele uništiti harmoniju kakvu trenutno imaju u timu tako što će staviti u direktnu borbu dva jako brza i potpuno različita vozača.


    0
    0

    0
  3. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    hhhhh..danas san stvarno vidovit, prvo predvidin da bi Vettel moga razdvojiti Mercedes, a sad uru prije ovog članka napišen na temu VN Bahraina kako bi bilo gledati njih dva zajedno u istom timu…


    0
    0

    0
  4. Luka Maloić Prikaži

    To bi bilo rivalstvo epskih razmjera.
    Mislim da do tog nece doci, barem ne jos sada.
    Mislim da je to Lewis lukavo koketirao sa Ferrarijem da si jos malo podeblja ugovor.
    Ali pazite vi Bernia
    Cim je neki socan trac njemu rastu zazubice :D


    0
    0

    0
  5. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Je,primječujem kako je Ferrari bez Hamiltona na rubu funkcionalnosti.Možeš mislit. :bang:


    0
    0

    0
  6. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    S ovom derpe frizurom i cvikama, mislija san da je dotaka dno pokušavajući se sviditi široj bazi ljudi…al privarija san se jer nakon toga doša je mjesec gangsta raperskog stila. Čuja san da će idući misec biti Kinez, to je široko tržište..ko što bi Bernie reka, prvak mora biti zvijezda..


    0
    0

    0
  7. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Pa upravo je Toto i bio uvjerljiv da ce ugovor sa Lewisom biti potpisan. Malo njegovog diplomatsko smekersko izbjegavanje direktnog odgovora, ali jasno da je manje vise sve rjeseno.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.